Saluda de la Alcaldesa
15/04/2016

Estimat veí/veïna,

Les noves tecnologies posen al nostre abast sistemes de comunicació fa anys impensables i, del mateix mode que utilitzem altres mitjans d'informació que la societat moderna ens proporciona, nosaltres volem acostar a tots, este instrument l'ús del qual, poc a poc es va universalitzant.

Estes pàgines, no sols estan pensades per a donar a conéixer alguns aspectes de Montroi, sinó que pretenem que siga una pàgina viva en la que vostés puguen participar aportant dades noves, corregint i incloent allò que puga ser d'interés, tant en els ambits culturals, esdeveniments populars i festius, com en aquells sectors empresarials, turístics existents a Montroi.

Així mateix, permet efectuar alguns tràmits administratius perquè es puguen formalitzar sense necessitat de desplaçaments, sobretot a aquelles persones vinculades al municipi i que circumstancialment, per necessitats de treball o estudis, es troben lluny.

Esperem que esta finestra oberta siga del seu grat i puguen anar aportant suggeriments que la perfeccionen i completen. És una satisfacció per a mi, com a Alcaldessa de Montroi, donar-los la benvinguda a este meravellós municipi, del que poden disfrutar passejant pels seus carrers, o si ho preferixen, navegant per la seua pàgina web.

Salutacions Vanessa Baixauli

 

----

Estimado/a vecino/a, 

Las nuevas tecnologías ponen a nuestro alcance sistemas de comunicación hace años impensables y, des mismo modo que utilizamos otros medios de información que la sociedad moderna nos proporciona, nosotros queremos acercar a todos este instrumento cuyo uso poco a poco se va universalizando.

Estas páginas, no sólo están pensadas para dar a conocer algunos aspectos de Montroy, sino que pretendemos que sea una página viva en la que ustedes puedan participar aportando datos nuevos, corrigiendo e incluyendo aquello que pueda ser de interés, tanto en los ambos culturales, eventos populares y festivos, como en aquellos sectores empresariales, turísticos existentes en Montroy.

Así mismo, permite efectuar algunos trámites administrativos para que se puedan formalizar sin necesidad de desplazamientos, sobre todo a aquellas personas vinculadas al municipio y que circunstancialmente por necesidades de trabajo o estudios se encuentren lejos.

Esperamos que esta ventana abierta sea de su agrado y puedan ir aportando sugerencias que la perfeccionen y completen.

Es una satisfacción para mí, como Alcaldesa de Montroy, darles la bienvenida a este maravilloso municipio, del que pueden disfrutar paseando por sus calles, o si lo prefieren, navegando por su página web.

 

Saludos Vanessa Baixauli

 

 

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31